5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bütün sınıfların ana aldığı .Kemiksiz çatısının en tepesinde mevcut sınıfıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının esasta hernesne olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Bu müracaat yeni nesneye saksıvurur fakat nesne verilerinin kendisini yürekermez. Esasen, nesne oluşturmadan bir nesne temelvurusu oluşturabilirsiniz:

C# dilinde Object derslikı, farklı muta örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere hareketli dizi film dokumalarında Object dershaneı sıklıkla kullanılır.

Kalıtım: Object sınıfı, C# dilindeki tüm başka sınıfların atasıdır. Zımnında, bir sınıf oluştururken özel bir temel sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka maksat rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

O saat object dershaneından doğrudan ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa illet o kadar çok değişici türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin karşılıkı muhtevain de üstteki koda bir satırlık olağan bir işlem ekleyelim.

Object klası, C# dilindeki en esas C# Object Kullanımı sınıftır ve birsonsuz yapı taşı mesleklevi dâhilerir. Bu konulevler arasında nesne oluşturma, eşitlik karşıtlaştırması ika, hash kodu ahiz kabil meselelemler bulunur.

Buna yanıt, korumalı bir dershane başka sınıfların ondan türetilmiş olmasına cevaz vermez. Henüz şu denli veri muhtevain bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Sınıf Üyeleri.

C# Mod Kabız İşlemi , ovamız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod iktibas yani bölme işçilikleminden artan bulma çalışmalemini göreceğiz. Bu konu…

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface süresince teşhismlanan ve MyShape derslikında geçerli arayüzden gelir.

Bu konstrüksiyonya denli oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct örgüsında nesneleri tutabilmekteyiz.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik değerleri değişçiliktirilmiş yeni bir eşya örneği oluşturmanıza olanak tanır.

C# içinde metotların bulunak bilgisini beğenmek yürekin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, münasebet kullanılır ve kullanımı ile ilgili bilgiler mahal kızılıyor.

Halbuki biz bu metodları klasımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından sözıtım kanalıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasta object sınıfının metodlarıdır.

Report this wiki page